Varmista kaikki edut ilmaisella valokuvapalvelumme uutiskirjeellä Rekisteröidy nyt!
ASIAKASPALVELU:
Maanantaista perjantaihin: 9:00 - 20:00
E-mail: gigantti@onlinefotoservice.fi
Tilausohjelma
Default
Default
Ohjelman ominaisuudet

Ohjelman ominaisuudet

 
Helppo & nopea käyttää
Runsas valikoima valmiita suunnittelupohjia
Huippujoustava suunnitteluvapaus
Kuvien ja tekstien vapaa asettelu ja suunnittelu
Runsas valikoima erilaisia taustoja, suunnittelupohjia ja clipartseja
Tilauksesi nopea lataaminen
Automaattinen kuvan optimointimahdollisuus
Punasilmäisyyden poisto
Mahdollisuus CD-tilaukseen CEWE-jälleenmyyjällä
CEWE kuvankatseluohjelma
    

 

Seminaarit & videot

Seminaarit & videot

Sekä aloittelijoille että koneimmillekin tarkoitetuissa ilmaisissa ja interaktiivisissa CEWE KUVAKIRJA online-seminaareissa opetamme CEWE KUVAKIRJAN suunnitteluun liittyviä vinkkejä ja niksejä.

Käsittele korvaamattomia muistojasi parhaalla mahdollisella tavalla ilmaisella tilausohjelmallamme

Paras mahdollinen käsittely korvaamattomille muistoille

Gigantin tilausohjelma on testivoittaja, jolla voit suunnitella upeista valokuvistasi uniikkeja valokuvatuotteita. Tutustu alla esimerkkeihin eri mahdollisuuksista tai lataa ilmainen tilausohjelmamme ja lähde löytöretkelle lukuisten mahdollisuuksien maailmaan.CEWE KUVAKIRJA – Euroopan suosituin kuvakirja

Gigantin kuvapalvelun CEWE KUVAKIRJA tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia suunnitella täysin yksilöllinen kuva-albumi, joka sopii juuri sinulle. Kuvakirja tarjoaa jopa 154 sivua tilaa fantastiselle tarinallesi.


CEWE KUVAKIRJA -tuotteita on saatavana monessa eri koossa Gigantin kuvapalvelusta; Ministä mahtavaan XXL-kokoon asti. Useita kokoja voi suunnitella sekä vaaka- että pystymallisena, joten löydät takuulla juuri oman kokosi.


Tietenkin voit valita kuva-albumille sinulle parhaiten soveltuvan paperivaihtoehdon. Mahdollisuuksia on useampia, suositusta digipainoksesta tyylikkääseen korkeakiilto- tai mahtavaan matta tai kiiltopintaiseen valokuvapaperiin. Tyylikkäitä kansivaihtoehtoja on myös useampia. Voit valita pehmeät tai kovat kannet. Mikäli valitset keinonahkaiset kannet, tulee kuvakirjastasi takuulla katseenvangitsija jokaiseen kirjahyllyyn. Suunnittele seuraavan kuva-albumisi kannet omista kuvistasi ja tee kirjasta vieläkin persoonallisempi.


Suunnittelet kuvakirjan sitten itsellesi lomakuvistasi, joulujuhlasta perheen kanssa tai viikonlopusta kesämökillä. Tai luot yksilöllisen lahjan lapsen ensimmäisestä vuodesta, vuosijuhlasta tai konfirmaatiosta – CEWE KUVAKIRJASTA on iloa vielä vuosiksi eteenpäin.


Täydennä tai korvaa perinteinen kuva-albumisi persoonallisella CEWE KUVAKIRJALLA. Kuvakirja soveltuu täydellisesti kaikille elämän tähtihetkille ja odottaa vain, että suunnittelet siitä omannäköisesi!Oman CEWE KUVAKIRJAN suunnittelun viisi askelta Gigantin kuvapalvelussa:


 1. Lataa ja asenna ilmainen tilausohjelma
 2. Valitse suosikkisi kuvakirjatyypeistä
 3. Valitse kuvasi ja videosi
 4. Asettele kuvasi kirjan sivuille tai anna tilausohjelman tehdä ehdotus, johon voit tehdä muutoksia toiveittesi mukaan
 5. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, tilaa kirja. Jo muutaman päivän kuluttua on kirja valmis toimitettavaksi

Lue lisää CEWE KUVAKIRJASTA tästä.Kuvastasi uniikki seinävalokuva

Nopeasti ja helposti tuot seinillesi lisää väriä ja persoonallisuutta suunnittelemalla suosikkikuvastasi seinävalokuvan. Kuva suurennetaan valitsemallesi materiaalille, ripustat sen seinällesi ja nautit siitä täysin siemauksin.


Ilmaisella Gigantin kuvapalvelun tilausohjelmalla suunnittelet kotiisi upeita taideteoksia. Tutustu lukuisiin upeisiin mahdollisuuksiin sekä vaikutelmaan, jonka canvas, akryylilasi, alumiini tai kova vaahtolevy luovat kuvallesi. Tietenkin voit valita myös tyylikkään galleriataulun, jossa alumiini- ja akryylilasitaulun parhaat ominaisuudet yhdistyvät.


Riippuen siitä, mihin seinävalokuva tulee kotonasi, pääsevät eri materiaalit eri tavoin oikeuksiinsa. Moniosaisista seinävalokuvista on saatavana useita eri koko- sekä paperilaatuvaihtoehtoja – tavanomaisesta julisteesta tyylikkääseen paspartuurilla varustettuun ja kehystettyyn seinätauluun.


Alumiinitaulu sekä kova vaahtolevy soveltuvat parhaiten tilaan, jossa halutaan välttää heijastuksia.


Akryylilasi- sekä galleriataulu saavat väritloistamaan, kun auringon valo saavuttaa kuvan pinnan. On kuitenkin huomioitava, että kiiltävä pinta heijastaa osan valosta.


Perinteinen canvas-taulu on aina takuuhitti. Erityisesti 4 cm paksuinen kehys luo taululle lisää ulottuvuutta, kun kuvasi taittuu kehyksen reunoille. Kuvasi näkyy myös sivulta katsottaessa.


Haluat seinävalokuvasi sitten itsellesi tai persoonalliseksi lahjaksi rakkaimmillesei, on lopputuloksesta takuulla iloa vielä vuosiksi eteenpäin.Uniikin seinävalokuvan suunnittelun viisi askelta Gigantin kuvapalvelussa:


 1. Asenna ilmainen tilausohjelma
 2. Valitse materiaali ja suosikkikoko
 3. Suunnittele seinävalokuva
 4. Lisää seinäkiinnikkeet, jos haluat ja tilaa
 5. Vain muutaman päivän kuluttua on seinävalokuvasi valmis toimitettavaksi

Tutustu CEWE SEINÄVALOKUVIIN tästä.Kuvien kehitys – tuo kuvasi valoon

Gigantin tilausohjelmalla voit helposti tilata loma, juhla-, luontokuvia jne. Voit valita kahdesta eri paperilaadusta. Vaihtoehtoja ovat edullinen standard paperi sekä Premium valokuvapaperi.


Premiumlaatuiset kuvat painetaan aidolle valokuvapaperille, jonka väri- ja tarkkuusominaisuudet ovat huippuluokkaa. Kuvasi ovat kestäviä, värit aitoja ja kuvan voi pyyhkiä kostealla liinalla. Lisäksi painamme kuvan taakse tiedoston nimen, päivämäärän sekä kuvaindeksin.


Standardlaatuiset kuvat ovat huippulaadukkaita ja niissä on upea värintoisto.


Valitset sitten kumman paperilaadun tahansa, valmistamme kuvasi aina parhaalla mahdollisella tavalla huipputeknologian tuotantoketjussa. Kun tilaat kuvia Gigantin kuvapalvelusta, saavat loma-, joulu-, syntymäpäivä-, hää-, perhejuhla-, vuosijuhla- tai kastekuvasi aina takuulla parhaan käsittelyn.Näin helposti tilaat kuvia Gigantin kuvapalvelusta:


 1. Lataa ilmainen tilausohjelma
 2. Valitse paperilaatu
 3. Valitse kuvat, jotka haluat tilata
 4. Valitse koko ja malli kuvakohtaisesti
 5. Hetken kuluttua kuvasi valmistetaan ja ne ovat valmiit toimitettaviksi

Lue lisää kuvien kehityksestä tästä.Kuvakalenteri – vuosi täynnä iloa

Gigantin kuvapalvelun kuvakalenterilla teet koko vuodesta omannäköisesi. Runsaasta valikoimastamme kokoja ja malleja sekä paperilaatuja suunnittelet varmasti täydellisen kuvakalenterin juuri sinulle.


Gigantin kuvapalvelusta löydät runsaan valikoiman eri kokoja seuraavaa kalenteriasi varten. Tarvitset sitten pienen pöytäkalenterin toimistolle, kätevän A4 seinäkalenterin tai haluat koristaa seinäsi mahtavalla A2-kokoisella kalenterilla.


Useimmat kuvakalenterit voit toiveesi mukaan suunnitella joko pysty- tai vaakamallisina. Lisäksi voit suunnitella kuvakalenterin aukeamilla, jolloin jokainen kuukausi koostuu kahdesta sivusta.


Kalenterin koko on vain yksi sen ominaisuuksista. Siksi voit Gigantin kuvapalvelussa valita lukuisista design-malleista, jotka on lajiteltu kätevästi teemoittain ja auttavat sinua kalenterin suunnittelussa. Tietenkin voit suunnitella kalenterin kokonaan itse.


12 kuukautta riemua vain neljällä askeleella:


 1. Asenna tilausohjelma Gigantin kuvapalvelussa
 2. Valitse toivomasi koko, malli sekä paperilaatu
 3. Suunnittele kuvakalenteri kokonaan itse tai valitse lukuisista design-malleista
 4. Tilaa kalenteri ja muutaman päivän kuluttua se on valmis toimitettavaksi

Lue lisää CEWE CALENDAR -tuotteista tästä.Uniikit kortit kuvallasi ja persoonallisella tervehdyksellä luovat takuulla lämpimän mielen

Persoonallinen tervehdys on aina mieluisa. Gigantin kuvapalvelun ilmaisella tilausohjelmalla suunnittelet helposti täydellisen kuvakortin.


Tietenkin voit valita useista eri koko- ja mallivaihtoehdoista sekä paperilaaduista – löydä suosikkiyhdistelmäsi seuraavaa kuvakorttiasi, tervehdystä tai kutsukorttia varten.


Suunnittelet helposti täydellisen kutsukortin Gigantin lukuisista koko- ja mallivaihtoehdoista.Kutsut sitten häihin, kasteeseen, lapsen syntymäpäiville, konfirmaatioon tai grillijuhlaan, löydät Gigantin kuvapalvelusta sopivan kortin juuri sinulle.


Anna kortillesi täysin yksilöllinen ilme eri paperilaaduilla. Voit valita korkeakiilto-, premium tai standard-laadun. Mahdollisuuksia on useita ja lopputulos lämmittää mieltä varmasti.


Gigantin kuvapalvelun tilausohjelmalla voit suunnitella kaikki kortit suurta juhlaa varten. Hääjuhlaan tai , konfirmaatioon voit suunnitella samaa tyyliä käyttäen kutsu-, pöytä- sekä menu- ja kiitoskortit. Näin luot helposti punaisen langan juhlaan kuin juhlaan.Suunnittele persoonallisia kuvakortteja vain muutamassa minuutissa:


 1. Lataa ja asenna Gigantin kuvapalvelun tilausohjelma
 2. Valitse suosikkipaperilaatu ja koko
 3. Suunnittele kuvakortti kuvalla ja lisää siihen persoonallinen teksti ja ehkä myös videotervehdys
 4. Useisiin Gigantin kuvapalvelun kortteihin voit valita värilliset kirjekuoret
 5. Kun olet tilannut korttisi, toimitetaan ne sinulle muutaman päivän kuluttua

Tilausohjelmamme on testivoittaja. Lähde löytöretkelle ja tutustu lukuisiin kuvatervehdysten mahdollisuuksiin – Gigantin kuvapalvelusta löydät kortin juhlaasi varten.
Lue lisää CEWE CARDS -tuotteista tästä.Kuvalahjoja jokaiseen tilanteeseen

Tuo arkeesi lisää hauskoja hetkiä persoonallisella kuvalahjalla Gigantin kuvapalvelusta. Ilmaisella tilausohjelmalla teet arjen tavaroista omannäköisiäsi. Miksi tyytyä tavalliseen kahvikuppiin, kun voisit myös käyttää mukia, josta lapsesi, puolisosi tai suosikkijalkapallojoukkueesi hymyilee sinulle?


Kun olet asentanut ilmaisen tilausohjelman, pääset tutustumaan Gigantin kuvapalvelun runsaaseen kuvalahjojen valikoimaan. Tutustu persoonallisiin erikokoisiin kuvamukeihin, malleihin sekä peleihin, joihin on painettu sinun kuvasi. Löydät myös hiirimattoja, upeita älypuhelimen tai tabletin suojakuoria, jotka koristelet tietenkin lempikuvillasi.


Lähde löytöretkelle persoonallisten valokuvatuotteiden loputtomien mahdollisuuksien maailmaan. Tuo oma suosikkikuvasi osaksi arkeasi ja nauti siitä päivittäin.


Kuvalahjan löydät jokaista tilannetta varten. Sisustat sitten kotiasi kuvatyynyillä tai lasikuvalla, etsit hauskaa koko perheen peliä tai tarvitset nallen perheen pienimmälle. Gigantin kuvapalvelun tilausohjelmalla onnistut.


Neljällä askeleella kohti hauskempaa arkea:


 1. Asenna ilmainen tilausohjelma Gigantin kuvapalvelusta
 2. Valitse haluamasi kuvalahjat
 3. Lisää tuotteeseen kuvasi ja tilaa
 4. Muutaman päivän kuluttua kuvalahjasi on valmis toimitettavaksi

Lue lisää kuvalahjoistamme tästä.100 % tyytyväisyystakuu – muistosi ovat korvaamattomia

Gigantin kuvapalvelussa haluamme valmistaa huippulaatuisia tuotteita, jotka vastaavat odotuksiasi ja koostuvat korvaamattomista muistoista. Siksi useat valokuvatuotteemme, jotka voit suunnitella ilmaisella tilausohjelmallamme, sisältävät 100 % tyytyväisyystakuun.


Tyytyväisyystakuu koskee seuraavia tuotekategorioita:

 1. CEWE SEINÄVALOKUVAT
 2. CEWE CALENDAR
 3. CEWE KUVAKIRJA
 4. CEWE CARDS

Mikäli et – syystä tai toisesta – ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, päätät itse, haluatko rahasi takaisin vai yrittää uudelleen.


Sen lupaamme sinulle!Tarvitsetko apua?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua. Lue lisää asiakaspalvelustamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä (cookies). Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa evästeistä löydät tästä.